Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode reiniging en reparatie

Reiniging100% betrouwbare reinigings GARANTIE!

Als bruidsmodespecialist weten wij als geen ander hoe bijzonder je trouwjurk/trouwpak voor je is. De kostbare stoffen en bewerkelijke applicaties vragen om deskundigheid en een speciale behandelmethode, om je jouw bruidsjapon/kostuum er wéér stralend uit te laten zien. Daarom werken wij samen met reinigingspecialisten en bieden wij, alle bruidsparen (ook al heb je jouw outfit niet bij ons gekocht) een service om je bruidsjapon/trouwpak, door een professionele reinigings specialist, te laten reinigen.

De gedachte dat jouw prachtige trouwjapon/trouwpak, met dé garantie op een stralend en schadevrij resultaat, in vertrouwde handen is, draagt bij aan de mooie herinnering, aan deze zo bijzondere en speciale trouwdag.

Mocht je japon nu tijdens jullie trouwdag beschadigd zijn en dit zou je graag, indien mogelijk, willen laten herstellen? Neem dan gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken!

Woon je niet in de buurt of geen gelegenheid om langs te komen. Wij bieden je de mogelijkheid om je japon thuis of op een ander gewenst adres af te halen/te bezorgen.

Dus ook voor een “BRANDSCHOON” en “ONBESCHADIGD” resultaat, ga je naar Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear!

 

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear