Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode Ameland

Op zoek naar de perfecte bruidsjurk voor jullie grote dag? Bruidsmode Queeny’s biedt een groot assortiment aan bruidsmode nabij Ameland. Al 20 jaar kleedt het team bruiden uit Ameland en omstreken. Kwaliteit leveren vinden wij erg belangrijk. Ons doel is dan ook om de trouwdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Bruidsmode Ameland

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

 

Trouwcollectie

Queeny’s beschikt over een ruime collectie aan bruidsmode nabij Ameland. Wij hebben bruidsjurken geselecteerd in uiteenlopende stijlen en diverse prijsklassen. Maar ook meer exclusieve bruidsjurken, voor als geld geen rol speelt. De bruidsmode die wij bieden is verkrijgbaar in de maten 32 t/m 60. Je eigen droomjurk ontwerpen? Onze ervaren coupeuses stellen graag een japon samen, helemaal passend in jouw budget. Ook voor bruidslingerie kun je bij Bruidsmode Queeny’s terecht!

Zie ook onze bruidsmode in Sneek, Lemmer, Heerenveen, Assen, Akkrum, Dokkum, Wolvega, Gorredijk, Drachten, Groningen, Steenwijk, Harlingen, Joure, LeeuwardenFriesland en Franeker.

Comfort voor alles!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat pijnlijke voeten de herinnering zijn aan je trouwdag. Een comfortabele trouwschoen is dan ook erg belangrijk! Naast de juiste bruidsmode, helpen wij je aan een goed paar bruidsschoenen. Op zoek naar een pump, ballerina of een moderne sneaker? Kom langs en ontdek de mogelijkheden bij Bruidsmode Queeny’s in de omstreken van Ameland. Heb je een mooi kleuraccent in je bruidsjurk? Wij helpen je om een goede combinatie te maken.

Het team

Liefde voor het vak, die met veel enthousiasme gebracht wordt! Al 20 jaar vinden wij voor bruiden uit de omgeving van Ameland de perfecte trouwjurk. Kwaliteit leveren staat bij ons op nummer één. Wij gaan graag aan de slag met je eigen ideeën in combinatie met onze jarenlange ervaring. Laat je verrassen door onze stylistes en wij zorgen ervoor dat jij schittert op jullie speciale dag! Onze zeer ruime collectie en vele mogelijkheden, hebben al vele bruiden versteld doen staan.

Voor hem

Mannen zijn ook welkom bij ons! Op zoek naar een trouwpak nabij Ameland? Onder de naam 'Suits Me Menswear' verkopen wij ook trouwpakken en accessoires.

 

Bruidsmode in Ameland kopen?

 

Bent je op zoek naar bruidsmode nabij Ameland? Onze mogelijkheden zijn moeilijk te beschrijven op de site. Maak een afspraak en laat je inspireren door ons team. Geef je wensen aan ons door en wij maken van jou een stralende bruid!

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

 

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear